Новини

 

30 березня 2023 року в онлайновому режимі відбудеться Всеукраїнський методологічний семінар «Сучасні підходи до вибору професії: значення лідерства, Soft skills, підприємницькі навички».

15 березня 2023 року SALAR International.org.ua спільно з Славутською громадою та керівниками ОУО Городоцькою, Нетішинською громадами Хмельницької області, Володимир Волинською, Нововолинською громадами Волинської області, Копичинецької громади Тернопільської області, Носівської громади Чернігівської області, Стрийської громади Львівської області...

Матеріал підготувала експертка SALAR International шведсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» Інна Білик в межах кампанії з поширення кращих практик та розвитку горизонтальної співпраці територіальних громад.

У рамках обміну досвідом у форматі «рівний рівному», ініційованого шведсько-українським проектом «Підтримка децентралізації в Україні», обговорено з Сергієм Рибаком, начальником відділу освіти Городоцької міської ради питання оптимізації, реформи старшої школи, секрети успіху впровадження змін та плани на майбутнє. Детальніше за посиланням.

Міністерство освіти і науки України спільно з Інститутом модернізації змісту освіти, а також Асоціацією інноваційної та цифрової освіти розробили курс підвищення кваліфікації для освітян і шкільних психологів за участю провідних фахівців із психічного здоров'я зі США та Ізраїлю.

Відповіді Міністерства освіти і науки України на проблемні питання органів місцевого самоврядування та пропозиції щодо їх вирішення, які виникли під час відеоконференції «Діалоговий захід з питань організації середньої освіти в територіальних громадах під час військової агресії рф» завантажити за посиланням.

Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати